Cele mai ieftine parfumuri

Orice femeie iubește mirosurile dulci, aromele de trandafiri și parfumurile seducătoare. Cu toate acestea își dorește să descopere care sunt cele mai ieftine parfumuri, reușind astfel să se răsfețe cu produsele preferate și să achiziționeze o gamă cât mai largă.

Cele mai ieftine parfumuri

Cu toate că cele mai multe femei cumpără parfumuri din magazinele fizice, rata cumpărăturilor online este în creștere. Aici, poți găsi mult mai ușor cele mai ieftine parfumuri, fiind mult mai rapid de achiziționat, întreaga procedură aflându-se doar la un click distanță. În mediul online poți găsi produse cât mai diverse, iar cumpărătorul va putea fi răsfățat cu o gamă foarte largă de produse, dar mai ales cu niște discounturi captivante și prețuri cu adevărat mici. Atunci când ai în vedere achiziționarea unui astfel de produs, mai mult ca sigur te gândești să identifici magazinul online care poate oferi cele mai ieftine parfumuri, reușind astfel să economisiți o sumă destul de mare de bani. Fie că veți opta pentru cumpărarea parfumului pe care îl folosiți, fie veți opta pentru achiziția unui produs pentru prietenii dragi, este bine de cunoscut care sunt cele mai ieftine parfumuri și în același timp cele mai de calitate produse.

Un parfum ieftin nu este întotdeauna și unul foarte prost calitativ. De regulă, prețul mic este identificat de cumpărători ca fiind determinat de slaba calitate. Există anumite magazine online și nu numai la care poți beneficia de anumite promoții, chiar la produsele de calitate superioară, cele mai cunoscute. De aceea, mediul online este mult mai ușor de cercetat, potrivit unora, reușind astfel ca printr-un simplu click să identificați magazinele care le pun cumpărătorilor la dispoziție cele mai bune și ieftine produse.

Un parfum bun se identifică cu personalitatea celui ce îl poartă. Acesta trebuie să se poată potrivi perfect pe pielea cumpărătorului, având un miros cald, rece, un miros puternic, floral sau unul oriental sau fructat. De aceea, atunci când îți dorești să cumperi un parfum, mai înainte de a alege cele mai ieftine parfumuri te interesează aroma, numele producătorului și mai ales durata în care persistă mirosul. Toate aceste lucruri conduc către decizia finală, prețul fiind ultimul pe care îl vei lua în calcul.

Și pentru că atunci când vorbești despre parfumuri te gândești la aroma sa dulce, extrem de interesantă, iată un clasament al celor mai apreciate parfumuri pentru femei, originale, fiind disponibile la prețuri accesibile. Nu vom vorbi aici despre cele mai ieftine parfumuri, însă ele potrivit clasamentului nostru se clasifică printre cele mai apreciate.

Atunci când alegi un parfum direct din magazinul fizic este destul de complicat să te decizi asupra aromei preferate. Încerci o gamă destul de largă de produse, iar la final îți dai seama că nu cunoști pe care anume să îl alegi.

Fiecare casă de modă a reușit să promoveze și propriul său brand de parfumuri, fiecare mai sofisticate și cu arome foarte plăcute. Nu vorbim desigur în acest caz despre cele mai ieftine parfumuri, dar am putea să le încadrăm în categoria celor mai bune parfumuri, cu un miros puternic și persistent, special concepute pentru femeile puternice, independente și mai ales pentru cele avangardiste.

Thierry Mugler Alien este un parfum ușor sofisticat, potrivit pentru o femeie care iubește cu desăvârșire esențele florale. Parfumul impresionează prin sticluța sa, concepută în stil minimalist și având o culoare foarte îndrăzneață, mov închis. Parfumul are un miros îndrăzneț, destul de puternic, de iasomie indiană, care îl transformă în categoria celor mai irezistibile astfel de produse. Sub semnătura lui Thierry Mugler, un cunoscut producător de parfumuri feminine, acest parfum se încadrează în categoria celor mai apreciate parfumuri din clasament. În cazul în care vi-l doriți este bine să analizați promoțiile online și să descoperiți magazinul online cu cele mai ieftine parfumuri, fiind definite de o calitate cu totul aparte.

Paco Rabanne Lady Million este varianta feminină a celui mai cunoscut parfum bărbătesc. Cea care îi poartă o astfel de aromă pe piele se poate caracteriza prin mult mister, extravaganță și mai ales printr-un aer extrem de seducător. Cu un miros bogat de zmeură și portocală și amestecat cu puțină iasomie, Paco Rabanne Lady Million reprezintă alegerea perfectă pentru femeile care iubesc mirosurile dulci și aromele florale.

Armani Code for Women este un parfum în care mirosul de portocale este ușor amestecat cu parfumul inconfortabil al ghimbirului, fiind un produs extrem de reușit. Cu toate că nu se încadrează în categoria celor mai ieftine parfumuri, acesta poate fi achiziționat din mai multe magazine online, la prețuri atrăgătoare, cu discounturi încântătoare. Tot în acest parfum pot fi găsite arome de miere și iasomie de Sambac, fiind o combinație extrem de strălucită și mai ales foarte încântătoare. Este potrivit atât pentru sezonul rece, cât și pentru sezonul estival, în timpul unor temperaturi crescute.

Chanel Coco Mademoiselle este unul dintre cele mai cunoscute parfumuri cu arome feminine. Mirosul este cu adevărat încântător, esențele sale dulci de citrice, mandarine și bergamot se amestecă cu aromele de iasomie și mimoză și trandafir indian, creând o combinație inedită și desăvârșită. Cu toate că prețul acestui parfum este ușor crescut comparativ cu celelalte pe care le vom avea în vedere, am putea spune că ori de câte ori vom pulveriza ne vom da seama de mirosul rezistent pe care îl păstrează, păstrând mult mai mult timp aceste esențe.

Lancome Hypnose este un parfum apreciat de publicul feminin, având arome puternice de vanilie, combinate cu miros de orhidee și floarea pasiunii, fiind potrivit pentru femeile care iubesc esențele dulci. O armonie desăvârșită a mirosurilor, o combinație cu totul desăvârșită – cam acest lucru reprezintă parfumul Lancome Hypnose. Sticla în care este păstrată esența acestui parfum surprinde printre altele și silueta feminină, având o culoare atrăgătoare.

Christian Dior Miss Dior amestecă mirosurile de iasomie, patchouli și citrice. Reușește să creeze un parfum cu un miros cu adevărat încântător, cu un farmec de-a dreptul desăvârșit, fiind potrivit atât pentru femeile mature, cât și pentru cele tinere, cu o personalitate extrem de puternică și mai ales foarte îndrăzneață. Acest parfum nu este unul dintre cele mai ieftine parfumuri, însă persistența mirosului, dar și aromele cu adevărat desăvârșite reușesc să încânte destul de mult persoanele sofisticate și mai ales pe cele care își doresc să păstreze în colecția sa un parfum cu adevărat recunoscut și mai ales foarte apreciat pentru dulceața sa desăvârșită.

Thierry Mugler Angel este un parfum ce a fost lansat în anul 1992. Acesta este apreciat de toate femeile ce iubesc mirosurile dulci, mirosurile de iasomie, combinate cu pepene, nucă de cocos, mandarine și chiar de vată de zahăr. Este un parfum care ne amintește câteodată de vremea copilăriei, un parfum cu o aromă încântătoare. Vanilie, ambră, miere, dar și mirosurile fructate creează arome năucitoare, apreciate de toate femeile, indiferent de vârsta acestora.

Kenzo Amour Kenzo este un parfum la fel de cunoscut ca și toate celelalte pe care le-am descris mai sus. Predomină esența florală complexă a acestuia, mirosul său destul de dulce și răvășitor. Vanilie, ambra, migdale, dar și aromele de ceai alb sunt cele care reușesc să creeze adevărata armonie, niște mirosuri îndrăznețe și puternice, fiind perfect mai ales pentru sezonul estival. Ambalajul său este unul futurist, sticluța care poartă această aromă fiind una apreciată de toți cei ce cunosc aceste produse îndeaproape, imitând liniile fine, specifice feminine.

Chopard Wish a fost creat de Nathalie Lorson în anul 1999. Aceasta a creat una dintre cele mai cunoscute parfumuri cu arome florale, impresionând destul de mult prin aromele pe care a reușit și a știut cum anume să le combine, astfel încât să iasă un produs final fără de cusur. Trandafirul brazilian, coacăze, yuzu, nuca de cocos, sunt doar câteva dintre aromele ce sunt cuprinse în acest parfum. Ambra, tonka și santalul sunt alte câteva arome cu adevărat interesante, creând astfel un parfum extrem de apreciat, la un preț bun, ținând cont de raportul preț calitate.

Yves Saint Laurent Opium este un parfum oriental, în care se întâlnesc destul de mult mirosurile orientale. Iasomie, garoafe, crini, dafin, coriandru, cuișoare, mandarina, bergamot și portocale – acestea sunt câteva dintre cele mai cunoscute arome, prezente în această sticluță atât de mică și foarte atrăgătoare, mai ales prin designul său. Este un parfum ce se potrivește perfect femeilor puternice, avangardiste, cu o personalitate cu totul aparte, unor femei independente.

Toate parfumurile prezentate mai sus se încadrează în lista celor mai apreciate. Ținând cont de raportul preț/calitate, am putea spune că acestea reușesc să se numere printre preferatele femeilor. Atunci când alegi un parfum nu trebuie să ai în vedere neapărat prețul. Privind către cele mai ieftine parfumuri trebuie să te gândești mai ales la modul în care persistă mirosul, la numărul de pulverizări zilnic. O sticluță mică, dar cu un parfum puternic și apreciat, realizat de un brand cunoscut, ce n-are nevoie uneori de niciun fel de prezentare ar trebui să fie mai mult ca sigur alegerea pe care ți-o dorești. Nu vei avea nevoie de un parfum foarte ieftin, dar al cărui conținut nu transmite nimic, nu se potrivește și al cărui miros nu reușește să persiste, ci vei avea nevoie de acel parfum care să se identifice perfect cu propria ta personalitate.

De asemenea, ar fi bine de remarcat că atunci când îți dorești să achiziționezi un parfum din lista celor de mai sus, ar trebui să cercetezi cât mai bine ofertele magazinelor online și să le observi promoțiile dintr-o anumită perioadă a lunii. Este posibil ca prin discounturile aplicate, parfumul preferat să poată fi achiziționat la un preț foarte avantajos, deloc mare. Așadar, cele mai ieftine parfumuri nu țin neapărat de preț, ci mai degrabă de numărul de pulverizări și persistența mirosului, într-un cuvânt de calitate.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*