5 întrebări frecvente despre articolele din blană naturală

Ești în căutarea unei haine de blană? Cumpărătorii se confruntă adesea cu 5 întrebări frecvente despre articolele din blană naturală. Află răspunsul la ele și învață-te să alegi cu ușurință produse de calitate.

De-a lungul istoriei, articolele de blană au ajuns un sinonim al eleganței, statutului și feminității. Motiv suficient ca blana să fie tot mai prezentă pe podiumurile din Europa și America, dar și în dulapurile iubitoarelor de modă. Găsești în continuare răspunsurile la 5 întrebări frecvente despre articolele din blană naturală, pentru că e natural să-ți dorești tot ce-i mai bun.

5 întrebări frecvente despre articolele din blană naturală: Care blană este considerată cea mai moale din lume?

Chinchilla este considerată cea mai moale blană din lume! Studiile arată că este de 30 de ori mai moale decât părul uman. În plus, furnizorii ei au blana cu cea mai mare densitate dintre toate animalele terestre: peste 20.000 de fire de păr pe centimetru pătrat. Ceea ce înseamnă că posesorii de blănuri chinchilla se vor simți realmente ca în puf.

Pentru cei care vor să aibă o blană similară, aproape la fel de moale și plăcută, dar de 10 ori mai ieftină, există oricând o alternativă. Este vorba de haina Chinchilla lungă, cu glugă, de la Iris Boutique.

5 întrebări frecvente despre articolele din blană naturală: Cum poți ști cu siguranță că blana achiziționată este naturală?

Pentru a verifica autenticitatea blănii trebuie să privești atent firele de păr. Mai exact, analizează vârful acestora. Dacă firele de păr au un vârf convex, ascuțit, care amintește de mustățile pisicilor, sau de acele de cusut, atunci piesa vestimentară este din blană naturală.

O a doua metodă este să iei câteva fire de păr și să le treci prin para focului. Dacă acestea emană un miros sulfuros, atunci haina este, de asemenea, din blană naturală. Dacă în loc să ardă – se topesc, atunci blana este artificială.

A treia variantă – apelează la o firmă recunoscută pentru comercializarea produselor 100% din blană naturală, precum este Iris Boutique. Aici găsești haine, veste, căciuli, mănuși dar și accesorii moi și pufoase, toate din blană naturală.

5 întrebări frecvente despre articolele din blană naturală: Care sunt cele mai calde blănuri din lume?

În topul celor mai calde blănuri din lume se numără articolele vestimentare din blană de: urs polar, vulpe arctică și chinchilla.

De obicei, blănurile de acest tip au perii lungi și/sau deși.

În anotimpul rece te poți răsfăța cu o blană de vulpe cum este “Mistique Maro&Gri” de la Iris Boutique, pe care o poți combina cu o căciulă gri din blană de vulpe, în stil rusesc, model Husky, disponibilă tot la Iris Boutique.

5 întrebări frecvente despre articolele din blană naturală: Care este cea mai scumpă blană din lume?

Cea mai scumpă blană din lume este cea de zibelină. Iar cel mai scump model din blană de zibelină pus în vânzare costă 1.000.000 de euro! Acesta a fost creat în 2015, de către Karl Lagerfeld, pentru a marca 50 de ani de colaborare cu celebra companie Fendi. Peste 36 de blănuri extravagante, din materiale de lux (nurcă, chinchilla etc.) au fost prezentate atunci, însă nici unul nu a întrecut acest model negru, acoperit, printre altele, cu argint pur, pentru un luciu metalic unic și contemporan. 

Găsești o blană naturală neagră mai accesibilă ca preț, dar dintr-un material la fel de sofisticat, la Iris Boutique.  “Black Beauty” este realizată din blană de nurcă și are, de asemenea, un luciu metalic specific și deosebit.

5 întrebări frecvente despre articolele din blană naturală:  Ce tipuri de blană sunt în topul tendințelor? 

Conform designerilor vestimentari, cele mai în vogă tipuri de blană sunt cele din blană de nurcă, vulpe și iepure. Toate sunt moi, au o textură catifelată și uimesc prin culoare. Poți opta oricând pentru veste elegante din blană de iepure Iris Boutique sau chiar pentru accesorii pufoase, din același tip de blană, cum ar fi un iepuraș Bugz Roz Iris Boutique.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*